Rántott csirkefarhát és nyak recept

Rántott csirkefarhát és nyak
5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
luveges

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
3957

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Csirkefarhát és csirkenyak rántva

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 8 db csirkefarhát
  • 4 db csirke nyak
  • só, liszt, tojás, zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítés

A húsokat megmossuk, majd besózzuk. Hagyományos módon bepanírozzuk. Egy serpenyőben az olajat felmelegítjük és a húsokat pirosra sütjük.


Rántott csirkefarhát és nyak recepthez kapcsolódó receptek

Rántott csirkefarhát és nyak

Rántott csirkefarhát és nyak

Csirkefarhát és csirkenyak rántva

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Rántott csirkefarhát és nyak recepthez

Dia79 - 2010. november 11.
Kedves Márta! Sose érezd magad így!! Ha jót szeretne nekem főzni anyukám mikor megátogatom őket, akkor farhátat süt magában (én csak bubának hívom), savanyúság mellé:) Mindkettőnk kedvence, és persze az otthoni cica is imádja:)
thumb
vajdamarta - 2010. november 11.
Maximálisan egyet értek Veletek! Pedig milyen 'szégyenérzet' fog el, ha a boltban ezt kérek az ismerős eladótól...
thumb
luveges - 2010. november 10.
Kedves Dia ez így igaz ahogy írod.
Dia79 - 2010. november 08.
Kedves Luveges! Végre valaki nem rántott csirkemellet vagy combot készít! Nekem a farhát a kedvenc részem a csirkéből, ízletes, húsos, csontos, értékelhető! Rántva, sütve, levesbe, bárhogyan!