Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival recept

Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2010

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Olaszos ihletésű ételt készítettem a minap, és nagyon ízlett mindenkinek.

4 személyre

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 1 kis üveg bazsalikomos-paradicsomos krém
  • 3 evőkanál mascarpone krémsajt
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • 1 dl húsalaplé
  • 1 csomag eredeti olasz félkész gnocchi köretnek
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

A csirkemell filéket felkockázzuk, majd kevés olívaolajon átsütjük. Fokhagymával sóval borssal ízesítjük, majd hús alaplével felöntjük. 10 percig lefedve hagyjuk puhulni, majd a paradicsomos szószt ráöntjük, és elkeverjük. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a krémsajtot és simára keverjük.

A gnocchit sós vízben az előírás szerint kifőzzük, és a paradicsomos-krémsajtos csirkével tálaljuk, bazsalikommal díszítjük.


Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival recepthez kapcsolódó receptek

Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival

Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival

Olaszos ihletésű ételt készítettem a minap, és nagyon ízlett mindenkinek.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés